Over ons

WhatsApp-Image-20160707Mijn naam is Marinho Gebhardt. Aangezien bij Marinho’s Services persoonlijke aandacht een belangrijke factor speelt, vertel ik u graag wat meer over mijzelf.

Het begon allemaal bij KLM. Hier ben ik begonnen als magazijnbediende. Al snel werkte ik mij op tot magazijnmeester. Hierna heb ik nog diverse functies in de IT-omgeving bij KLM bekleed, waarvan de laatste vijf jaar als Problem Manager. Aangezien IBM de automatisering van KLM overnam, was de overstap naar IBM een logische volgende stap. De laatste 10 jaar bij IBM heb ik gewerkt als Incident Manager, Service Manager en Problem Manager. Ondertussen ben ik in mijn vrije tijd ook nog met veel plezier actief geweest als DJ bij o.a. de Veronica Drive Inn Show en als keepertrainer bij Telstar. Vanaf mijn jeugd was ik als hobby ook al werkzaam in de motorsport, van perschef tot teammanager; ik heb het allemaal mogen beleven. Hobbymatig houd ik mij er nog steeds mee bezig.

In 2013 werd ik bij IBM, door de toenmalige omstandigheden op de arbeidsmarkt , overtollig verklaard. Ik heb mij toen volledig op het stichtingen werk gestort. Stichting Against Cancer en Stichting Happy Smile waren mijn passies en uitdagingen.

Ik heb besloten mijn passie na te jagen en heb mijn eigen bedrijf als ZZP-er gestart. Hoe wilde ik hier met mijn ervaring van de afgelopen jaren invulling aan geven? Kijkend naar de huidige ontwikkelingen op de markt en vooral dankzij mijn goede kennissenkring ben ik bij het koerierswerk gekomen. Daarbij heb ik autorijden ook altijd erg leuk gevonden.
Natuurlijk wilde ik ook het organiseren van evenementen aan mijn kerntaken toevoegen, want organiseren zit nou eenmaal in mijn bloed.

De leidraad van mijn gehele carrière is tevens het motto voor Marinho’s Services: Problemen zijn er niet; het zijn slechts uitdagingen.